Noorderlicht fietsverhuur Terschelling

Terschelling is het fietseiland bij uitstek! Dertig kilometer lang en zo’n 4,5 kilometer op z’n breedst herbergt Terschelling een zeer afwisselend landschap. Bos, duin, strand, vlakte en kleine plaatsjes. Door dit unieke landschap lopen vele kilometers lange fietspaden, waardoor het mogelijk is elk stukje van het eiland te ontdekken.

Direct fietsen huren

www.fietsverhuur-terschelling.nl

Of bel: 0562 – 449897

fietsenophaven

Fietsen huren bij uw Noorderlicht chalet

Bij uw fietsontdekkingstocht op Terschelling zijn wij uw startpunt. Wij bieden een uitgebreid assortiment Batavus fietsen die u bij uw verblijf kunt boeken, tegelijk met uw reservering voor het vakantiehuis. U reserveert dan een standaardfiets.

Uiteraard kunt u een andere keuze maken bij aankomst op het vakantiepark – op voorwaarde van beschikbaarheid en tegen het tarief dat voor die fiets geldt.

Wilt u direct een speciale fiets reserveren, ga dan naar
www.fietsverhuur-terschelling.nl of bel: 0562 – 449897

Fietsen huren op Terschelling

Heeft u elders accommodatie, dan kunt u ook bij ons uw Batavus fietsen huren. Wij bezorgen ze gratis op uw vakantieadres en halen ze weer op bij uw vertrek. Wij bezorgen de fietsen ook bij de veerboot als u aankomt. Uiteraard kunt u de fietsen ook zelf bij ons bedrijf in Formerum ophalen.

Voor reserveringen van fietsen ga naar
www.fietsverhuur-terschelling.nl of bel: 0562 – 449897

Fietsenschuur1

Bewaren