Chalets

Een chalet is een bepaald type vakantiehuisje wat zich kenmerkt door het gebruik van veel hout en zich van origine veelal bevindt in de Zwitserse Alpen. Nu zijn we hier niet in de Alpen maar we verhuren wel Chalets, net als de chalets in de Alpen zijn ook deze van hout gemaakt.

Ara

De Ara is een huisje gelegen tussen de bomen op het Zuiderkruis. Het huisje is gelegen aan het uiteinde van de toegangsweg en bied hierdoor veel privacy..

vanaf

€469,-

per week

Corvus

De Corvus is een vier persoons chalet met uitzicht over de speeltuin. We hebben afgelopen winter een CV installatie aangebracht.

vanaf

€469,-

per week

Draco

De Draco is een Tiny House voor  twee personen, wel is er een loft voor nog 2 personen. Het terras is gelegen aan de westkant en bied hierdoor ook in de avond nog zon.

vanaf

€469,-

per week

Lynx

De Lynx is een chalet voor één tot twee personen gelegen tussen de bomen, hierdoor bied het huisje veel privacy. Het terras is gelegen op het zuiden.

vanaf

€469,-

per week

Pavo

Net als de Corvus bied de Pavo plaats voor vier personen, het huisje bied uitzicht over de speeltuin en het terras is gelegen op het zuiden.

vanaf

€469,-

per week

Taurus

De Taurus bied net als de Scorpius plaats aan vier personen, ook qua indeling is het huisje hetzelfde ingericht. Het terras is gelegen op het zuiden.

vanaf

€469,-

per week