Meer over Vakantiepark Noorderlicht op Terschelling

Noorderlicht bungalows en chalets

Welkom bij Noorderlicht

Noorderlicht, een prettig, klein vakantiepark gerund door ons gezin, ligt verscholen in het groen en is een heerlijke plaats om uw vakantie te vieren op het prachtige eiland Terschelling. De vakantiehuisjes zijn volledig toegerust op een rustig en aangenaam verblijf. Met de fiets, die u ook bij ons kunt huren, staat u binnen een paar minuutjes in de duinen, het bos of op het strand! Ideaal voor gezinnen met kinderen – met onze speeltuin in het midden. Maar ook voor gasten die rust zoeken. Onze vakantiehuisjes zijn volledig ingericht, hebben allemaal dubbele openslaande deuren, een terras in de zon met tuinmeubilair.

Wij verwelkomen u graag op ons vakantiepark op Terschelling en doen ons uiterste best uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Tot ziens!

Noorderlicht bungalows en chalets

Heerlijk genieten van Terschelling

Ons prachtige eiland Terschelling is niet voor niets een geliefde vakantiebestemming voor menige Nederlander en buitenlander. Wij verwelkomen jaarlijks duizenden gasten op Terschelling. En die genieten niet alleen van de schitterende natuur, de weldadige rust, maar ook van de diverse evenementen. Oerol is natuurlijk wel de meest bekende. Maar laat u verrassen door onze andere evenement. Wij informeren u er graag over.